Kalendar :

Kolačići

Scroll Down To Discover
Politika o kolačićima

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na Vašem računaru ili mobilnom uređaju obezbeđujući efikasnije funkcionisanje web sajtova i stranica. Kolačići omogućavaju našem sajtu da Vas prepozna i zapamti važne informacije kako bi Vam korišćenje sajta bilo udobnije.

Kako treća lica koriste „kolačiće“?

Kako bi obezbedila određene usluge na svom web sajtu firme mogu sarađivati sa trećim licima. Drugi oglašivači i ostale organizacije mogu koristiti svoje „kolačiće“ da bi prikupili informacije o Vašim aktivnostima na našem web sajtu. Ove informacije mogu koristiti trećem licu da prikaže oglase za koje veruje da će Vama biti od značaja na osnovu sadržaja koji ste gledali. Predmetni oglašivači mogu koristiti ove informacije u cilju utvrđivanja stepena efektivnosti svojih oglasa. Mi ne pružamo usluge kolačića trećim licima.

Koje kolačiće koristimo

Koristimo kolačiće funkcionalnosti. Oni nam pomažu da unapredimo Vaše korisničko iskustvo prilikom posete našem sajtu. Primera radi, kolačići funkcionalnosti, omogućavaju sajtu da upamti korisnikove preferencije.